Vilijams-Gos
Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Nekadašnji košarkaš Partizana Najdžel Vilijams-Gos imao je zanimljivu konstataciju i lepe reči za hranu u Beogradu i srpsku kuhinju.

Najdžel je gostovao u Eurohupsovom „lajvu“ i tu pričao o Partizanu, Juti Džez, Olimpijakosu, igranju kod Dejvida Blata i drugim temama.

PROČITAJTE JOŠ:

Crno-beli su mu bili prvi profesionalni klub u kom je pokazao koliko ume, a sadašnji bek Lokomotive Kubanj osvrnuo se i na meč protiv Partizana od pre nekoliko dana.

„OSećao sam kao da mi je to prva prava utakmica (sa Himkijem). Protiv Partizana sam imao jedan trening i igrao sam tri minuta po četvrtini. Himki je prva prava utakmica i hteo sam da uradim sve da pobedimo. Nisam znao da će to biti pobedonosni šut, ali ispalo je tako“, rekao je Gos.

Nije ga bilo na terenu nekoliko meseci, jer je bio deo Jute u utakmici broj 2 sa Denverom u plej-ofu. Za prethodni period stoga kaže da je bio kao „večnost“.

U decembru je dobio otkaz u Džezu i to ga je vratilo nazad u Evropu, gde je nastavio karijeru u Rusiji. Srbija mu je ipak ostala urezana u sećanju.

„Hrana u Beogradu je bila neverovatna, mnogo je teško izabrati (šta je najbolje)“, rekao je Vilijams-Gos i imao spreman odgovor kada ga je novinar pitao: „Da li Beograd ima suvlaki?“.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kosarka na dlanu (@kosarkanadlanu)

„Ok, ali da li Atina ima ćevape?“, odgovorio je Gos kontrapitanjem. Amerikanac je u Beogradu proveo samo sezonu i tokom te sezone se profilisao kao jedan od najboljih u regionu.

On je tokom sezone 2017/2018 za Partizan prosečno ubacivao 16,9 poena i imao je sedam asistencija. Igokei je ubacio čak 30 poena, Cedeviti 25, Olimpiji 23, Zadru 22 i time se preporučio za korak dalje.

Otišao je u Olimpijakos, pa u Jutu, odakle je nakratko prosleđen Solt Lejk Siti Starsima i sada je u spomenutoj Lokomotivi.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar