Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Bivši plejmejker Partizana Najdžel Vilijams-Gos će najverovatnije potpisati ugovor sa Lokomotivom Kubanj iz Krasnodara, javlja košarkaški novinar Emilijano Karšija.

PROČITAJTE JOŠ:

On je naveo da bi uskoro trebalo da se ozvaniči ovaj posao koji bi znači da će nekadašnji plejmejker Partizana biti u sastavu Lokomotive u trenutku kada ona bude igrala protiv crno-belih.

Dva tima se sastaju u Top 16 fazi Evrokupa, a u istoj grupi F će biti i timovi Trenta i Levaloa.

Vilijams-Gos je u dresu Partizana nastupao tokom sezone 2017/2018 i bio je jedan od najboljih u crno-belom sa 16,9 poena, 3,7 skokova i sedam asistencija u proseku na 20 mečeva ABA lige.

Odatle je otišao u Olimpijakos, gde je igrao tokom sezone 2018/2019, da bi lani imao „izlet“ u NBA ligu i Jutu Džez. Iz Jute je prosleđen filijali Solt Lejk Siti Starsima i sada se vraća u Evropu.

Da podsetimo, Partizan je do Top 16 prošao iz grupe sa Huventudom, Uniksom, Bahčešehirom, Venecijom i Buržom, imao je šansu i za bolji plasman, ali je na kraju bio četvrti.

Lokomotiva je završila kao drugoplasirana iza Virtusa iz Bolonje, a u istoj grupi su bili Monako, Andora Lietkabelis i Antverp Džajants.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar