Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Čista emocija.

Košarkaši Partizana uživaju u najlepšem periodu od početka sezone i pripremaju se za završnicu ABA lige i mečeve protiv Real Madrida u četvrtfinalu Evrolige.

U međuvremEnu se sležu utisci posle pobede nad Panatinaikosom koja je bila šlag na torti u fenomenalnoj sezoni i uvertira za plej-of.

PROČITAJTE JOŠ

Crno-beli na terenu i tribinama su bili kao jedna porodica, a uz mnoge igrače su i bili njihovi najbliži članovi. Pored već odomaćenog oca Dantea Egzuma koji je postao hit i među navijačaima, nakon meča sa grčkim velikanom smo imali priliku da upoznamo i Lesorove roditelje.

Francuski centar im je neposredno nakon završetka potrčao u susret kada ih je ugledao i izgrlio se sa njima, a na trenuak su on i njegova majka i zaplakali.

Ipak, nešto kasnije smo videli i osmehe na licu gospođe Lesor koja je očigledno revnosno pratila svog sina ove godine, pa je tako u jednom trenutku i zapevala sa navijačima.

Lesor je već napravio tradiciju da posle meča otrči međđu najvatrenije pristalice i uzme megafon kako bi poveo navijanje, a očigledno je navukao i svoju majku koja je oduševljeno pevala grobarske pesme.

BONUS VIDEO Panter i Lesor vode navijanje nakon pobede Partizana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar