Nikola Jokić
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Nikola Jokić, košarkaš Denver Nagetsa, ponovo je zablistao, a nakon utakmice sa San Antonio Sparsima, našao se u srdačnom zagrljaju sa trenerom ove ekipe, Gregom Popovičem.

Jokić je upisao 31 poen, uz sedam skokova i pet asistencija u pobedi svoje ekipe nad San Antoniom u gostima rezultatom 117:106.

Nakon utakmice, Srbin i „ludi Srbin“ (kako je Popovič sebe nazvao jednom prilikom), imali su prijatnu konverzaciju.

Pročitajte još

„Mislim da niko ne može da uradi to što može Nikola. Nisam mu pokazao nijedan njegov video. On je zadivljujuć. Fantastičan“, rekao je Popovič nakon utakmice.

Poručio je da je Denver u ovom trenutku prejak za njegovu ekipu.

„Ima nešto sa čim ne možete da se nosite, to je taj njihov talenat koji imaju u ekipi, posebno je teško da se nosite sa tim sa ovako mladom ekipom kaš što je naša, ali onda i vidite šta vam je potrebno. Istrajnost, imamo to zalaganje i ponosan sam na to kako smo igrali. Bili smo klimavi u prvoj četvrtini, kao da smo ih previše respektovali. Nekako smo delovali neodlučno, oni su zbili redove i odigrali dobro sredinom treće četvrtine, a onda su sve preuzeli Marej i Jokić. Dobra stvar kada igrate sa Nagetsima, a nas to čeka još dva puta, je što igrate protiv šampionskog tima i onda vidite šta vam to nedostaje“.

Jokić je prvi favorit na najnovijoj listi favorita za MVP priznanje koju je objavila NBA liga u petak.

Denver je prvi na tabeli Zapadne konferencije sa 47 pobeda i 20 poraza.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar