Foto: Printscreen Youtube

Da nauče Amerikanci još koju reč pored "brate".

Košarkaši Atlanta Hoksa pobedili su Indijanu Pejsers u noći između ponedeljka i utorka sa 132:123 a Bogdan Bogdanović je „rešetao“.

PROČITAJTE JOŠ:

Ubacio je 29 poena Pejsersima i bio je prvi strelac svog tima, te je nadigrao Badija Hilda, nekadašnjeg saigrača iz Sakramento Kingsa.

Zato je na kraju utakmice otišao da daje izjave, pogledao je ka nebu pošto je njegov tim prebacio 50 odsto pobeda prvi put od decembra i našalio se sa spikerkom Lorin Džbarom.

„Držali smo se plana tokom cele utakmice, znali smo da mogu da se vrate u meč jer su gubili tesno prethodne dve utakmice“, rekao je Bogdanović.

S leđa mu je u tim trenucima prišla prva zvezda Hoksa, Trej Jang, koji je imao 16 asistencija.

„Šesnaest asistencija! Kada vas pronalazi širom otvorene u prvoj situaciji, posle možete da pogodite sve. Uvek cenimo Treja, treba nam da više timova njega zatvara da bih ja imao više otvorenih šuteva jer znam da će me naći, to je to“, opisao je Bogdanović.

Do kraja regularnog dela sezone je ostalo sedam mečeva, a Bogdan kaže da je cilj da se pobedi u svakoj. Za kraj, Lorin mu je rekla „Sjajna utakmica“ i „brate“ na srpskom jeziku.

Bogi je imao spreman odgovor i rekao „Hvala, sestro“, takođe na srpskom.

BONUS VIDEO: Novak luduje sa Zvezdinim košarkašima posle pobede nad Makabijem

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar