Vladimir Jovanović; Foto: ABA/Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je da njegovu ekipu čeka fizički zahtevna utakmica protiv Zadra.

PROČITAJTE JOŠ

„Čeka nas fizički zahtevna utakmica sa odbrambenim zadacima da zaustavimo njihove najbolje šutere. Pristup od prvog minuta mora da nam bude sa pojačanom energijom jer jedino tako možemo da dođemo do pozitivnog ishoda na dobro poznatom gostujućem terenu“, rekao je Jovanović za sajt kluba.

Mega će sutra od 17.00 gostovati Zadru u 15. kolu ABA lige.

„Zadar je dosta promenio tim. Dovođenjem Kodija Džastisa, odličnog šutera, pojačali su već kvalitetnu spoljnu liniju u kojoj imaju Mavru koji igra na jako visokom nivou i koji sa Junakovićem čini plejmejkerski tandem. Pojačali su se i sa mladim Jordanom koji je bio jedan od najboljih strelaca u hrvatskoj ligi, i sa centrom Onuakuom su rešili pitanje čvrstine, te su sa svime navedenim pokazali želju da se pomere iz donjeg dela tabele“, kazao je Jovanović.

Košarkaš Mege Marko Simonović je naveo da njegov tim mora da igra angažovanije u odbrani.

„Sigurno da nas očekuje teška utakmica, u kojoj posle dva vezana poraza želimo da pobedimo na jednom od možda najtežih gostovanja u ligi. Zadar je doveo nekoliko pojačanja u odnosu na prvu utakmicu i sigurno da igraju bolje. Moramo da igramo angažovanije u odbrani u odnosu na prethodnu utakmicu i uz dobru energiju na parketu, verujem da možemo do pobede koja bi nam puno značila“, rekao je Simonović.

Mega posle 14 utakmica ima devet pobeda i pet poraza, dok Zadar za sada ima skor 2/8.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar