FK Partizan, grobari
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Bitne vesti za crno-bele.

Košarkaši Partizana i ove sezone imaće ogromnu podršku navijača u beogradskoj Areni, pošto je do sada prodato zvanično 16.124 sezonske karte.

Ovo je ujedno i novi evroligaški rekord kada je u pitanju prodaja sezonskih karata, dok Arena može da primi više od 20.000 navijača.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, nastali su mali problemi oko njihovog izdavanja, a nekoliko navijača je imalo problema sa njima. Zbog novog sistema deljenja karata, pojavili su se problemi o duplim mestima, te je Partizan izneo obaveštenje povodom toga.

„KK Partizan obaveštava navijače da će uputstvo za reklamacije u slučaju bilo kakvih problema sa sezonskim kartama stići uskoro na mail adrese vlasnika sezonskih karata. Molimo sve da ne postavljaju slike svojih sezonskih karata na društvene mreže jer time rizikuju zloupotrebu QR koda od strane trećih lica“, pisalo je u saopštenju Partizana.

Crno-beli će prvi meč ove sezone u Evroligi igrati na gostujućem terenu u Tel Avivu protiv Makabija (četvrtak, 5. oktobar, 20.05), dok će u Areni u trećem kolu dočekati Barselonu (17. oktobar, 20.30).

BONUS VIDEO Nezapamćen skandal – Makabi bez borbe u finalu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar