Foto: Screenshot Instagram kkboracbanjaluka

Drugi turnir regionalne košarkaške ABA 2 lige počinje ovog ponedeljka u Banjaluci u hali sportova "Borik".

U drugom „balonu“ druge regionalne košarkaške lige do nedelje 24. januara igraće se mečevi 5, 6. i 7. kola.

PROČITAJTE JOŠ

Prvi turnir ABA lige 2 organizovan je na Zlatiboru od 9. do 18. novembra prošle godine, gde su odigrana prva četiri kola.

Još uvek postoji dilema da li će Rabotnički učestvovati, igrači i članovi stručnog štaba su testirani na koronavirus i od nalaza zavisi da li će igrati na turniru.

Na turniru će zaigrati tri srpska kluba. Sloboda iz Užica je trenutno treća sa sa skorom 3-1, isti učinak ima i Zlatibor sa slabijom koš razlikom, dok je Mladost iz Zemuna na 2-2.

Prvi meč se igra u ponedeljak od 13 časova, a snage će odmeriti Široki i Podgorica.

Sloboda će na ovom turniru igrati najpre derbi protiv Zlatibora u sredu od 13.00, a zatim sledi okršaj sa MZT iz Skoplja dva dana kasnije u istom terminu, a u nedelju od 17.00 sledi duel sa Sutjeskom.

Zlatibor će pored meča sa Slobodom odmeriti snage sa prvoplasiranim Studentskim centrom u petak od 17.00, da bi u nedelju od 13.00 zaokružio svoje učešće protiv Rabotničkog iz Skoplja.

Za kraj, Mladost iz Zemuna će već u ponedeljak igrati protiv Lovćena od 17.00, potom he u sredu od 21.00 očekuje meč protiv Podgorice, a u subotu od 17.00 utakmicom protiv Borca iz Banjaluke završava turnir.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar