Marko Barać Foto: STARSPORT photo Belgrade Serbia

Košarkaši Mege pobedili su Partizan sa 92:88 u revnšu polufinala Superlige Srbije, te su tako izborili majstoricu.

Marko Barać, trener Mege, bio je veoma zadovoljan nakon pobede svog tima.

„Napravili smo određene korekcije u odnosu na prvu utakmicu, koja po mom mišljenju nije bila loša sa naše strane. Bila nam je potrebna ta prva četvrtina da i mi osetimo ambijent, samo smo jednom ove sezone igrali ovde. Od druge četvrtine do kraja smo pokazali dobru reakciju i koncentraciju u odnosu na te korekcije. Svaka utakmica protiv Partizana, protiv jednog velikog kluba, koji je vrhunski vođen, je velika škola za ove mlade igrače, veliko iskustvo za sve nas“, rekao je Barać.

PROČITAJTE JOŠ:

Biće novi veliki izazov pobediti Partizan u Beogradskoj areni.

„Meni je drago što oni te izazove prihvataju dobro bez straha i nadam se da će tako biti u toj majstorici. Sigurno da neće biti lako, sigurno da će ovi veliki igrači u Partizanu napraviti reakciju i spremiti se za to. Kao što sam rekao, očekujem dobru borbu sa naše strane i zanimljivu utakmicu. Čestitam igračima Partizana na borbi večeras i mojim igračima na pobedi“, dodao je Barać.

Reč je imao i Andrija Jelavić, jedan od najboljih pojedinaca u dresu Mege.

„Definitivno velika pobeda za nas, nakon prvog poraza se nismo predali, još uvek smo imali najveću veru u nas same i to smo ostvarili. Što se tiče same igre, bilo je i uspona i padova, mi smo mlada ekipa, ali generalno naravno možemo biti zadovljni pobedom. Ima puno stvari na kojima moramo raditi i to ćemo sigurno raditi u ova tri dana koja imamo do utakmice“, istakao je Jelavić.

Majstorica će se igrati u četvrtak 30. maja.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar