Nikola Jokić i Džoel Embid Foto: Tim Nwachukwu / Getty images / Profimedia

Trener Filadelfija Seventisiksersa Nik Nurs pričao je posle poraza od Denver Nagetsa o novom izostanku Džoela Embida sa terena.

Nagetsi su u svojoj dvorani pobedili Filadelfiju 111:105, Embida nije bilo na parketu, a Nikola Jokić je ubacio 26 poena.

PROČITAJTE JOŠ:

Nurs kaže da je i sam neposredno pred meč saznao da Embid neće igrati u Denveru, što je peta godina zaredom da se tu ne pojavljuje na parketu.

Trener Siksersa brani svog igrača i hvali Pola Rida, koji je za njegovu ekipu ubacio 30 poena i bio je najbolji strelac u meču.

„Da, ne do 20, 25 minuta pre početka. Izašao je da odradi regularno zagrevanje i medicinskom timu se nije svidelo ono što su videli. Bio je to umor u levom kolenu i oni su odlučili da je bezbednije, mnogo bezbednije da ne igra danas. Mislim da će on i ostali biti opet procenjeni sutra. Džoel se utakmice sa San Antoniom osećao dobro, onda u Indijani nije bio dobar što se tiče kretanja i bio sam malo zabrinut tamo. Opet, ne verujem da je nešto veliko, ali se prati svaki otok ili šta god da se dešava, pokušavamo to da stavimo pod kontrolu i vratimo ga što pre u pogon“, rekao je Nurs posle utakmice.

Navijači su na društvenim mrežama prozivali Embida, dok su to isto u emisijama radile i neke od NBA legendi poput Ričarda Džefersona.

BONUS VIDEO: Jokić tripl dablom doneo Denveru pobedu protiv Indijane

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar