Marko Marinović
Foto: STARSPORT

Trener košarkaša Borca Marko Marinović rekao je ovog petka da je Partizan nema rezultate ove sezone primerene za ekipu takvog renomea, ali da je svakako ozbiljan protivnik.

„Partizan je odlična ekipa, o tome ne treba puno govoriti. Doduše, nema rezultate ove sezone koji su primereni za ekipu takvog renomea, ali svakako da predstavlja ozbiljnog protivnika. Verujem da bi bio spektakl u dvorani kraj Morave da je moguće da publika bude prisutna“, rekao je Marinović, a prenosi klub.

PROČITAJTE JOŠ

Marinović još jednom istakao i kolika nelagoda i nesigurnost vladaju ove sezone.

„Nije zahvalno pričati o narednoj utakmici iz razloga što se nekoliko puta dogodilo nama, a naravno i svim ostalim ekipama, da meč bude odložen. Dakle, upravo ta nesigurnost predstavlja veliku smetnju za pripremu duela. Prosto rečeno, nismo sigurni sve do trenutka dok ne izađemo na parket i sudija označi početak susreta“, rekao je Marinović.

Košarkaši Borca dočekuju Partizan u subotu, u utakmici 14. kola ABA lige.

Čačani u ovaj duel ulaze sa skorom od tri pobede i osam poraza, kao i sa dve neodigrane utakmice. Na drugoj strani, Partizan je do sada sedam puta bio uspešan, dok je pretrpeo šest poraza.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar