Foto: Vanja Keser/Starsport

Trener košarkaša čačanskog Borca Marko Marinović rekao je ovog petka da njegovu ekipu očekuje težak posao u predstojećem meču protiv Cedevita Olimpije u ABA ligi.

PROČITAJTE JOŠ

„Cedevita Olimpija je ekipa koja se bori za mesto u četiri najbolja tima, kako bi otišla u plej-of ABA lige i ušla u trku za osvajanje titule. To je tabor koji igra odlično ove sezone, u zavidnoj je formi. Reč je o ekipi koja je sastavljena od vrhunskih pojedinaca, a vodi je sjajni trener Jurica Golemac“, rekao je Marinović, prenosi klub.

Košarkaši Borca u subotu dočekuju Cedevita Olimpiju u utakmici 20. kola ABA lige.

Čačanski tim je pretposlednji na tabeli regionalnog takmičenja sa četiri pobede i 13 poraza, dok je Cedevita Olimpija četvrta sa skorom 14/3.

„Očekuje nas ni malo lak zadatak. Doduše, imali smo dovoljno vremena da se pripremimo, što smo i učinili, tako da jedva čekamo da počne utakmica“, naveo je Marinović.

Marinović je istakao i da njegovu ekipu u martu očekuje dosta važnih mečeva i dodao da se nada da neće biti odlaganja utakmica i da će svi biti zdravi.

„Biće to krucijalne utakmice za našu sudbinu ove sezone. Još jednom ponavljam, imali smo dovoljno vremena za treniranje i pripremu, baš smo se uželeli utakmica, tako da ih željno očekujemo“, zaključio je Marinović.

Utakmica Borac – Cedevita Olimpija igra se u subotu od 17.00.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar