Vladimir Jovanović Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je, pred duel protiv Borca, da je potrebno da želja i motivacija njegove ekipe bude na jako visokom nivou.

„Čeka nas zahtevna utakmica posle dve nedelje reprezentativne pauze. Radi se o timu koji, bez obzira na rezultat, igra dobru košarku, jako brzo, a tim je sastavljen od dobrih kreatora na spoljnim pozicijama i visokih igrača koji imaju kvalitet šuta za tri poena“, rekao je Jovanović, prenosi klub.

PROČITAJTE JOŠ

Košarkaši Mege u nedelju (12) dočekuju čačanski Borac u Hali sportova „Ranko Žeravica“, u utakmici 19. kola ABA lige.

Mega trenutno ima skor 12-6 i četvrta je na tabeli regionalnog takmičenja, dok Borac ima četiri pobede i 12 poraza, i nalazi se na 12. poziciji.

„Znamo da im je važna utakmica i da će doći motivisani. Potrebno je da naša želja i motivacija budu na jako visokom nivou da bismo odigrali dobru utakmicu“, rekao je Jovanović.

Krilni centar Mege Aleksandar Langović rekao je da će ključno biti iskontrolisati napad i ofanzivni skok Borca.

„U nedelju igramo sa kvalitetnom ekipom koja pruža dobre partije u svojoj prvoj sezoni u ABA ligi. Dva puta su pobedili Partizan, odigrali neke veoma dobre utakmice protiv ekipa iz vrha takmičenja i sigurno će dati sve od sebe da se revanširaju za poraz u prvom delu sezone. Moramo da im odgovorimo čvrstom odbranom i da iskontrolišemo napad Borca i njihov ofanzivni skok, što na kraju može da bude ključno za pozitivan ishod ovog duela“, rekao je Langović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar