Nenad Stefanović; Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

"Očekuje nas jedno izuzetno teško gostovanje, na terenu koji je godinama veoma težak", rekao je Nenad Stefanović, trener košarkaša FMP-a pred duel sa Borcem u 11. kolu ABA lige, u petak od 20 sati.

„Očekuje nas jedno izuzetno teško gostovanje, na jednom terenu koji je godinama veoma težak. U ovoj ligi sigurno je top 3 najtežih gostovanja i Borac na svom terenu uglavnom izlazi kao pobednik ili igra utakmice na jednu loptu. U pitanju je dobar domaći teren, uvek puna hala i publika koja poznaje košarku. Biće izuzetno teško gostovanje za nas. Mi nemamo šta da izgubimo jer smo napravili dovoljan broj pobeda u gostima u prvom delu sezone i idemo totalno rasterećeno“, rekao je Stefanović za klupski sajt.

PROČITAJTE JOŠ

„Panteri“ ovaj meč dočekuju u odličnom raspoloženju, jer posle 10 odigranih kola ABA lige imaju učinak 8-2, dok je Borac na 4-6, posle dve velike pobede u gostima nad Krkom i Splitom.

„Imamo određene kadrovske probleme i nadam se da ćemo nastupiti u koliko-toliko kompletnom satavu. Potrudićemo se da odigramo dobru utakmicu. Mi uvek probamo na gostovanjima da dobro otvorimo meč i ne želimo da dozvolimo Borcu da se rastrči, jer je u pitanju jako talentovan i potentan napadački tim. Probaćemo da uvedemo utakmicu u ritam koji nama više odgovara. Radujemo se ovoj utakmici, kao i svakoj drugoj. Ovakve utakmice su praznik za svakog igrača i trenera“, istakao je Stefanović.

Pred gostovanje u Čačku, prvotimac FMP-a Milutin Vujičić kaže da taj duel dočekuju sa velikim samopuzdanjem.

„Borac je tim koji je veoma nezgodan na domaćem terenu. Očekuje nas teška utakmica kojom možemo da nastavimo niz pobeda ako se budemo držali naših principa. Treniramo dobro i imamo dosta samopouzdanja za utakmicu“, rekao je plejmejker FMP-a.

BONUS VIDEO Zakucavanje Smailagića koje je izazvalo erupciju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar