Lendri Noko novo centar Crvene zvezde zakucava loptu u koš
Foto: EPA-EFE/OMER MESSINGER

Lendri Noko, bivši centar berlinske Albe i prvo pojačanja Crvene zvezde u prelaznom roku, nestrpljiv je da se ekipa okupi i počnu pripreme za novu sezonu crveno-belih u Evroligi i ABA ligi.

PROČITAJTE JOŠ

Snažni centar je imao veoma zapaženu sezonu u ABA ligi i prvenstvu Nemačke gde je sa Albom uspeo da osvoji titulu šampiona. Zvezdaši su imali prilike da se upoznaju sa Nokom i u evroligaškim okršajima sa crveno-belima u Berlinu i Beogradu kada je Kamerunac imao veoma zapažene role u pobedama svoje ekipe.

Lendri Noko zna gde dolazi i ne krije uzbuđenje zbog toga. Pred trenerom Sašom Obradovićem i njegovim stručnim štabom je mnogo posla u pripremama za novu sezonu, ali ono što ga sigurno raduje jeste velika želja ekipe da što pre počnu pripreme. O tome govori i novi centar Crvene zvezde:

„Šta ima novo Zvezdaši? Javlja vam se Lendri Noko. Veoma sam uzbuđen što dolazim u takav sjajan tim. Čuo sam mnogo stvari o navijačima, atmosferi, o tome kako utakmice na domaćem terenu izgledaju. Igrati u takvom ambijentu biće veoma zabavno i jedva čekam da prionemo na posao“, rekao je Noko za klupski sajt.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar