Foto: Printscreen asmonaco_basket
Foto: Printscreen asmonaco_basket

Danilo Anđušić i srpska strelkinja Ivana Maksimović Anđušić dobili su u subotu sina Uroša, a srpski košarkaš je tu vest dočekao sa saigračima iz kluba.

Monako, klub za koji nastupa Anđušić, trenutno se nalazi na pripremama u italijanskom gradiću Bormiju, pa je zbog toga razdvojen od supruge.

PROČITAJTE JOŠ:

Ipak, znalo se da se proslavi kako dolikuje. Naime, nakon večere srpski košarkaš je dobio poklon od ljudi iz kluba, koji mu je uručio bivši saigrač i iz Partizana, Leo Vesterman.

Međutim, tu nije bio kraj. Prema srpskim običajima, Anđušiću je bila cepana i majica, a onaj koji ju je „načeo“ bio je upravo Vesterman, uz širok osmeh na licu.

Srpski reprezentativac je za Nova.rs govorio kako mu teško pada razdvojenost od supruge, ali izgleda da su mu saigrači maksimalno ulepšali tekuće dane.

„Nije lako što smo baš u ovom periodu morali da budemo razdvojeni, pre svega što je ona trudna sama i sa Filipom, na sreću ima veliku pomoć naših roditelja. Naravno da ni meni nije lako, zato kažem svi misle da je lako biti sportista, ali najvažnije stvari nekad propustiš umesto da zajedno prolazimo kroz to. Ipak, znamo zašto i kako radimo, uostalom i da obezbedimo bolje sutra za našu decu“.

Pored svega, klub je na svom Instagram profilu čestitao igraču na prinovi, ali je objavio i slike sa slavlja, gde je Anđušića sačekala i torta.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar