Srđan Đoković, Srdjan Djoković, Nikola Jokić
Foto: E-Stock/Miloš Rafailović/USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Nikola Jokić otkazao je učešće na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre u Tokiju koji se narednih dana održava u Beogradu, ali i nastup na Olimpijadi. To je, između ostalih, komentarisao i otac najboljeg svetskog tenisera Srđan Đoković.

„Ovako mala zemlja s ovako fantastičnim sportistima, ovako uspešnim u svetu… Imamo najboleg tenisera na svetu, košarkaša, vaterpolistu, to je neverovatno. To što je uradio Nikola Jokić je fantastično. Među tim ljudima u Americi, on je došao iz siromašne zemlje i napravio čudo neviđeno, postao je najbolji među njima“, kazao je otac Novaka Đokovića gostujući na TV Prva.

Prema njegovim rečima, „to je sjajna stvar i treba ga podržati“.

PROČITAJTE JOŠ:

„Za to što nije prihvatio poziv da igra za reprezentaciju, sigurno postoje neki razlozi koji mu nisu dozvolili da to uradi. Ja ga ne bih okrivio za to, jer tako je, kako je. Možda je povređen, kako da znate, pa neće to da kaže, vrhunski je sportista, pronosi slavu Srbije, mislim da je to njegova stvar. Treba se zaustaviti na tome“, istakao je Srđan Đoković.

Podsetimo, Nikola Jokić pre par dana obavestio je javnost da nije u mogućnosti da nastupi na predstojećoj Olimpijadi, što je izazvalo brojne polemike u domaćoj javnosti.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare