Foto: Printscreen Instagram / sonjavasic5

Srpska košarkašica i legenda naše reprezentacije Sonja Vasić provodi vreme sa svojim suprugom Milošem Vasićem na zasluženom odmoru.

PROČITAJTE JOŠ:

Sonja se letos oprostila od reprezentacije Srbije i košarke posle zlata na Evropskom prvenstvu, borbe sa koronavirusom i onda četvrtog mesta na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Karijera duga duže od deceniju i po u klubovima i reprezentaciji završena je pre oko dva meseca kada je Sonja zaplakala posle meča za bronzu.

„Na početku, da probam da budem malo odmorna za promenu. Mislim da će mi biti potrebno nekoliko meseci da dođem sebi posle celog ovog leta, s obzirom da je išlo turbulentno, od najvećih visina do najvećih padova. Ali, mislim da će mi najteže biti kada se one opet skupe i kada budu igrale, a ja to budem gledala sa strane“, rekla je Sonja letos.

Prethodnih dana je bila u Sjedinjenim Državama sa suprugom Milošem, a odande je podelila i nekoliko lepih zajedničkih fotografija na kojima se može videti da uživa.

„Život ovih dana“, napisala je Sonja na društvenim mrežama sa različitih mesta u Njujorku. Podsećamo, ovog leta se od nacionalnog tima, posle godina uspeha, oprostila i Jelena Bruks.

BONUS VIDEO: Promocija Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar