Foto:Nenad Mihajlović/Nova.rs

Ljubav između Jokića i Somboraca je uvek bila uzajamna

Dvostruki MVP NBA lige Nikola Jokić odlučio je da se nakon ispadanja u plej-ofu sa Denver Nagetsima vrati u rodni Sombor, gde se odmara i uživa sa svojim konjima.

PROČITAJTE JOŠ:

Jokić je MVP nagradu primio u štali, nakon čega je usledila i proslava na obližnjem salašu.

Ekipa Nova.rs bila je u Somboru, gde su konobari iz restorana otkrili kako se Nikola ponaša kada dođe.

„Nema tu šta da se komentariše. On je najbolji. Ima Boga. Kao gost u restoranu je primeran i opušten, zna da se ponaša“, otkrio je jedan od konobara iz restorana u centru grada.

Naša ekipa bila je u još nekoliko lokala, ali odgovori su uglavnom bili da Jokić ume da svrati, da se uvek pristojno ponaša i da sa njim nema problema.

Pažnju nam je privukao i kafić „Joker card“, koji se nalazi blizu centra, ali zaposleni su nam rekli da kafić ime nije dobio po Jokiću, te da on postoji već 12 godina.

U lokalu, koji se nalazi blizu kuće Jokićevih roditelja naleteli smo na građanina, koji je otkrio da se ponekad organizuje i grupno gledanje Nikolinih utakmica.

„Ne pratim svaku utakmicu, kad stignem pratim. Dešava se da se organizuje grupno gledanje, ovde je bilo (u kafiću pored Jokićeve kuće prim.aut), ista je to ekipa stalno, isto društvo, dođe mu i otac“.

PROČITAJTE JOŠ:

Stariji Jokićevi sugrađani očarani su njegovim partijama, ali i načinom života.

„Jokić je dečko dobar, pametan i izvanredan igrač. Mnogo voli košarku i Sombor i on je ponos ovog grada“.

„Srećemo ga često po gradu, kupuje hranu za konje, ali i burek za sebe. Jede i dan-danas, ali se i mnogo više troši nego pre. Koliko voli Sombor pokazuje to da nije sačekao da mu uruče nagradu u Americi, nego je odmah na prvi avion seo i došao. Kompletna ekipa je došla sa njim. Našli su ga sa konjima. Dečko je originalan, zanima ga košarka i posvećen je tome“.

Podsetimo, poslednjih dana mnogo se spekuliše o i takozvanom supermaks ugovoru, koji bi Jokić trebalo uskoro da potpiše sa Denverom. Prema pisanju američkih novnara on će iznositi oko 260 miliona dolara.

BONUS VIDEO Stara kuća Nikole Jokića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram