Marko Simonović, košarkaš Crvene zvezde, istakao je nakon poraza od Albe da su on i njegovi saigrači pružili maksimum, ali to nije bilo dovoljno.

„Jako teška utakmica za nas. Ne treniramo zajedno, imamo velikih problema, recimo večeras smo bili bez Nikole Ivanovića, koji je jedan od glavnih kreatora, a teško je biti bez takvog igrača. Činjenica je da se još uvek tražimo, pokušavamo da pronađemo hemiju, ne van terena već na terenu što ekipno što individualno, ali polako, doći će to na svoje“, rekao je krilni košarkaš tima sa Malog Kalemegdana.

PROČITAJTE JOŠ...

Upitan za mišljenje o Albi, Simonović je istkaao:

„Atipični su, veoma pametni, i znali smo to. Dosta se kreću, utrčavaju, istrčavaju, šutiraju dosta za tri poena… Znali smo sve to, ali mislim da mi nismo bili to što jesmo iz objektivnih razloga. Nije ni malo lako, jedan ili dva igrača ispadnu iz rotacije, bude problem. Imali smo pre par dana posle dosta vremena 14 igrača na terenu, i nastala gužva. Neobično bilo. Onda se desio hendikep sa Nikolom. Sezona je tek počela, pre dvadesetak dana. Očekujemo da ćemo najbolje igrati oko nove godine.“

Posebno se osvrnuo na podršku koju je Zvezda imala sa tribina:

„Bila je prevelika energija i želja kod nas da pobedimo. Stvarno je bilo fenomenalno, navijanje, energija, zbog toga nam je bilo žao što nismo dobili utakmicu. Sve to utiče na emocije. Baš mi je teško palo zbog njih. Posle toliko vremena ta amosfera, žao mi je jer nismo dobili utakmicu. Ali dobro, dobićemo neku drugu.“

Simonović je imao i poruku za trenera fudbalera Crvene zvezde, Dejana Stankovića, koji je uz Miloša Degeneka i Aleksandra Dragovića bio na utakmici.

„Kako ne znači, kad vidite takvu veličinu, trenera fudbalskog kluba… Nekad nije dovoljno. Alba je odigrala fenomenalnu utakmicu, i zasluženo su pobedili“, zaključio je Zvezdin košarkaš.

Bonus video: Navijači Zvezde nadjačali himnu Evrolige

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare