foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Saša Pavlović, nekadašnji as i sada član Upravnog odbora KK Partizan, istakao je da su crno-beli bili najbolji u svim takmičenjima u kojima su igrali ove sezone.

On je siguran da bi beogradska ekipa završila kao prva sva preostala takmičenja koja su suspendovana zbog pandemije koronavirusa.

PROČITAJTE JOŠ

„Naravno da nas pogađa, pokazali smo koliko smo možemo, odnosno da smo najbolji u svim takmičenjima u kojima smo učestvovali. Siguran sam da bi bili prvi. Partizan je kao klub uradio sve što je mogao i pokazao je da je na pravom putu. Ne treba žaliti, samo treba sačekati odluku“, rekao je Pavlović za Jutjub kanal „Partizan TV“.

Nekadašnji košarkaš brojnih NBA timova, Budućnosti, Partizana i Panatinaikosa kaže da se tri nedelje nalazi u izolaciji.

„Svaki dan kada se probudim pomislim – ‘je l’ moguće?’. Kao da sanjam, ne mogu da verujem šta se dešava. Ali šta ćemo, takva je situacija i nadam se da će se ubrzo sve vratiti u normalu“.

Pavlović dodaje i da mu nedostaje gledanje košarkaških utakmica.

„I jedno i drugo. Na Partizanovim mogu da budem fizički tu i da gledam. Nema lepšeg osećaja od toga, osim kada se igra za taj klub. Nedostaje mi sport, neverovatna stvar se desila sa svetom koju niko nije mogao da pretpostavi. Nadam se da ljudi poštuju stručnjaka kako bi sve što pre prošlo“, zaključio je Pavlović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram