Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Nastavljen postupak protiv crno-belih.

Košarkaški klub Partizan nalazi se pod istragom zbog odluke da ne nastupi u Superligi Košarkaške lige Srbije, a tim povodom oglasilo se i rukovodstvo KLS zvaničnim saopštenjem.

PROČITAJTE JOŠ...

„Članovi Predsedništva UK KLS su se okupili kako bi izanalizirali trenutnu situaciju u plej-ofu  Košarkaške lige Srbije, odnosno odluku KK Partizan da istupi iz takmičenja.

Predsedništvo je jednoglasno podržalo Dragutina Ilića, disciplinskog sudiju KLS, da samostalno i nezavisno a u skladu sa važećim propisima donese odluku vezano za KK Parizan.

Sednici su prisustvovali svi klubovi članovi pedsedništva osim predstavnika kluba KK Partizan koji je uredno dobio poziv za istu.

Sednici je ispred Košarkaškog saveza Srbije prisustvovao potpredsednik za takmičenje Dušan Projović koji je i učestvovao u radu. Ovom prilikom je dogovoreno da će KSS i KLS zajedno uložiti napore da se iz ove situacije izađe sa pravim rešenjem kao i to da će između KSS i KLS biti uspostavljena intezivnija saradnja sa ciljem da se košarka u Srbiji unapredi.“, navedeno je u saopštenju KLS.

Podsećamo, Partizan je po završetku finalne serije ABA lige, u kojoj je Crvena zvezda slavila sa 3-2 i odbranila titulu šampiona, doneo odluku da ne zaigra u plej-ofu, a jedna od mogućih sankcija je i izbacivanje crno-belih u treću ligu srpske košarke.

BONUS VIDEO Ivica Zubac o Jokiću, idealnoj balkanskoj NBA petorci i igranju za Hrvatsku

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar