Foto: Starsport

Duhovit odgovor.

Košarkaši Partizana razbili su Cibonu u okviru trećeg kola ABA lige rezultatom 96:67, ali nije bilo sve bajno pošto su tokom prvog poluvremena gubili i sa 15 razlike.

Dobru rolu u dresu Partizana je imao Balša Koprivica koji se osvrnuo na događanja sa utakmice.

PROČITAJTE JOŠ

„Pa na početku baš i nije bilo dobro, katastrofalno… Malo smo letargično ušli u utakmicu, malo nas je stigao umor, ali to stvarno nije neki izgovor, treba stvarno da poradimo na tome da ulazimo bolje na utakmice kada između imamo jedan dan pauze. Svom srećom smo sve preokrenuli u drugom poluvremenu, pogotovo u trećoj četvrtini smo kada su Kevin i Džejms ušli uspeli da prebacimo tu energiju u našu korist. Cibona je izvanredno odigrala, borbeno, pogađali su u prvom poluvremenu, to im je dosta pomoglo“.

Koprivica je sjajno sarađivao sa Džejmosm Nanelijem, a imao je i duhovit odgovor na tu temu.

„Sad mi kažu u svlačionici da me je hranio kao četvrto dete (smeh), tako da… Mi to stalno vežbamo na treningu, volimo da igramo, za sve igrače generalno… Pokušao sam da budem agresivan, da malo koristim brzinu i skočnost. Pokušao sam da donesem malo energije ekipi kada nije išlo“.

Koprivica je istako i koliko mu znače Nanelijevi saveti.

„Pa da, on mi je takozvani veteran, kao što bi to rekli u NBA ligi. Stalno mi daje savete, stalno mi priča, jako smo bliski, to mi stvarno mnogo znači, pogotovo što je već igrao kod Željka u Fenerbahčeu. I ja sam već tri godine ovde, ali mi znači kada mi da savet i van terena isto“.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar