Foto: AP Photo/David Zalubowski

Nikola Jokić odigroa je odličan meč protiv Minesote na startu polufinalne serije Zapadne konferencije, ali je uprkos 32 postignuta poena uz osam skokova i devet asistencija njegov Denver poražen sa 106:99.

Uprkos još jednoj odličnoj partiji, Jokić je imao i jedan loš segment, a to su izgubljene lopte kojih je imao sedam, od kojih je jedna možda bila i ključna u finišu meča.

Naime, njegov veliki rival Rudi Gober koga je godinama maltretirao sjajnim potezima, uspeo je konačno jednom da ga nadmudri.

PROČITAJTE JOŠ

Jokić je i u roku ove utakmice u više navrata „zlostavljao Govera“, ali je Francuz konačno uspeo da odradi potez kojim je dospeo u centar pažnje.

Na tri minuta pre kraja kada je Denver jurio minus od pet poena, Jokić je u svom stilu pokušao da lob pasom iza leđa Goberu namesti zicer za zakucavanje Gordonu, ali je Francuz ovoga puta to prozreo i presekao pas, a Minesota se potom u potpunosti odlepila.

Taj potez su mnogi posle utakmice delili po društvenim mrežama, a navijači Minesote su slavili što je Gober konačno nadmudrio Jokića.

BONUS VIDEO Nikola Jokić i Džamal Marej režirali pobedu Denvera za prolaz u polufinale Zapada NBA lige

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar