Foto: AP Photo/Craig Mitchelldyer

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms odgovarao je na pitanja o svojoj budućnosti u najjačoj ligi na svetu.

I nije bio preterano raspoložen da na njih odgovara otvoreno, ali je priznao da je u jednom momentu hteo da ode u Njujork Nikse.

PROČITAJTE JOŠ:

„Razmišljao sam o tome tokom karijere“, priznao je Džejms, a preneo Njujork Post. U Nikse je u to vreme ipak otišao Karmelo Entoni.

„Melo je tamo radio stvari koje Melo obično radi, pa su imali dobar tim i podršku oko njega, pobeđivali su. Tako da, nije prvi put da oni imaju dobru ekipu, ja sam u ligi dve decenije i viđao sam atmosferu kad arena bruji i kad tim igra dobro“, dodao je Džejms.

Poznato je da je čovek koji je u NBA došao 2003. svoje ime počeo da gradi u Klivlend Kavalirsima i ostao je tu do 2010. kada je prešao u Majami Hit.

Na Floridi je imao veliku trojku u ekipi sa Dvejnom Vejdom i Krisom Bošom i zajedno su osvojili dve titule šampiona NBA lige 2012. i 2013. godine.

Lebron je 2014. otišao natrag u Klivlend, ostao je tamo još četiri godine pre nego što je prešao u Lejkerse. I sa jednima i sa drugima je uzimao po još jednu titulu, a poslednjih dana je bilo glasina da ide iz Lejkersa i da su spremni da ga trejduju.

Na pitanje da li zna kakvi su mu planovi posle ove sezone sa Lejkersima, kratko je odgovorio: „Ne“.

Njegov agent Rič Pol demantovao je u međuvremenu glasine da će Lebron biti trejdovan, mada bi i sa 39 godina tim Lejkersa mogao da dobije mnogo toga u zamenu za prekaljenog veterana.

BONUS VIDEO: Atlanta Hoks vs Los Anđeles Lejkers

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar