Ratko Varda u sredini (arhiva) Foto: Starsport

Nekadašnji srpski košarkaš i as Partizana Ratko Varda apelovao je na sve uključene da se pronađe dvogodišnja devojčica Danka Ilić.

Danka je nestala iz okoline Bora u utorak nešto iza podneva i duže od 24 sata nema joj ni traga, ni glasa.

PROČITAJTE JOŠ:

U potragu su se direktno uključili brojni ljudi koji „češljaju“ teren zajedno sa pripadnicima MUP-a, dok su se indirektno uključile i brojne javne ličnosti.

Policija je u Boru postavila punktove kojima kontroliše vozila, a Varda smatra da je to trebalo da bude urađeno i ranije i traži da čitava Srbije stane dok se devojčica ne pronađe.

„20 sati kasnije. Efikasnost na nivou kao i milion drugih stvari. Ali, jako nam je bitno kad rasterate ulične prodavce ili privedete neke nebitne ovisnike! Nestalo nam je dete, aloooo zaustavi sve, celu zemlju zaustavi! Za 20 sati mogla je da bude i na drugom kontinentu“, apelovao je Varda.

Danka Ilić je nestala u Banjskom Polju kod Bora gde je bila sa roditeljima i poslednji put je viđena u utorak oko 13 časova.

Devojčica je smeđe kose, braon očiju i visine oko 85 centimetara, na sebi ima maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone i crne patike. Ukoliko imate bilo kakvu informaciju, pozovite policiju na broj 192.

View this post on Instagram

A post shared by TV NOVA (@novas.tv)

BONUS VIDEO Pronađi me: Hitno obaveštenje o nestanku Danke Ilić

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare