Rakočević uz NBA zvezde na kampu za decu

Košarka 23. sep. 202015:10 > 15:11
Podeli:
Foto: EPA

Igor Rakočević, nekadašnji reprezentativac Srbije i NBA košarkaš, učestvovaće u programu posvećenom mladim košarkašima.

NBA liga će organizovati onlajn kamp, a pored bivšeg igrača Minesote tu će biti Džo Heris, košarkaš Bruklina, Džordin Kanada, članica Sijetla i Tiha Peničeiro, bivša igračica Sakramenta.

Kamp, koji će se održati između 25. i 27. septembra, obezbeđuje učesnicima inovativan način da bezbedno i zdravo rade na svojim košarkaškim veštinama kod kuće ili u dvorištu.

Program će takođe pružiti mladim sportistima i ljubiteljima košarke širom Evrope i Bliskog Istoka priliku da komuniciraju sa svojim omiljenim sadašnjim i bivšim NBA i WNBA igračima i da uče od njih.

Treneri za fitnes i performanse Natali Higbi iz „The Durable Athlete“ i Bobi Vindebank iz „Bobby’s Bakery“ vodiće učesnike kroz razne aktivnosti, dok će bivši svetski šampion u fristajl basketu Brajs Kojer, poznat i kao Brisko Basket Fristajl, postavljati domaće zadatke kamperima sa ciljem poboljšanja njihovih veština.

Do sada je Jr. NBA Camp – Online videlo više od 1.000 kampera iz 50 zemalja koji su se pridružili tečajevima. Devet trenera NBA i WNBA igrača, uz ambasadore košarke bili su uključeni u programe sa pet Q+A (pitanja i odgovori) sesija, koje su takođe održane sa NBA i WNBA igračima.

Među igračima koji su učestvovali u prethodnim događajima našla su se poznata imena: Hose Kalderon (Španija ), Pau Gasol (Španija), Majte Kasorla (Atlanta Drim; Španija), Temitope Fagbenle (Velika Britanija), Vili Ernangomes (Šarlot Hornets; Španija) i mnogi drugi.

Od aprila 2020. godine aplikacija OWQLO je domaćin za Jr. NBA at Home, interaktivnu seriju sadržaja koja pruža košarkaške treninge i vežbe koje se mogu izvoditi pojedinačno i u ograničenom prostoru kako bi pomogli mladim igračima širom sveta da ostanu aktivni i razviju svoju igru tokom Kovid-19 pandemije.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar