Radonjić se oglasio o ostanku u Zvezdi: Moja želja nije sporna…

Košarka 19. jun. 202222:48 > 22:51
Podeli:
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Radonjić otvoreno.

Dejan Radonjić, trener košarkaša Crvene zvezde, nije krio sreću nakon što su njegovi igrači po drugi put savladali FMP iz Železnika i crveno-belima doneli 22. titulu prvaka države.

PROČITAJTE JOŠ...

„Izuzetno teška i zahtevna sezona završena je trećim trofejom. Od prvog dana je bila praćena ozbiljnim problemima, povredama, ni sada nismo bili kompletni. U Evroligi smo odigrali 29 utakmica bez najmanje jednog igrača, a neke i bez četiri ili pet“, rekao je Radonjić na početku konferencije za medije.

"Trudili smo se da budemo konkurentni, svesni svih izazova u Crvenoj zvezdi. Čestitao bih svima na ogromnim naporima cele sezone, predsedniku Nebojši Čoviću, svim članovima uprave, stručnom štabu i naravno - glavnim protagonistima, igračima."

Uputio je čestitke i navijačima:

"Koji su nas uvek pratili i napravili fantastičan ambijent."

Posebno se osvrnuo na težinu tek okončane sezone:

"Samo mi unutra znamo koliko je sve bilo teško i kroz šta smo prošli i sta smo uradili, i moram da kažem da sam mnogo srećan. Jedna od najtežih sezona kroz koju sam prošao kao trener, s različitih aspekata. Nekada nisam dovoljno ni svestan veličine uspeha koje napravimo."

Ugovor je istekao, pa je pitanje koje trenutno postavlja gotovo svaki navijač Zvezde - šta dalje, i da li crnogorski stručnjak ostaje na Malom Kalemegdanu?

"Moja želja nije sporna (da ostane, prim.aut). Sada idemo malo da slavimo, pa ćemo narednih dana da vidimo šta ćemo i kako."

Ono što je već sada jasno - naredna sezona će biti još teža od ove:

"Crvenu zvezdu čeka teška sledeća sezona, nije lako ponavljati stvari. Ozbiljan zadatak je ispred Zvezde da se opet uđe u borbu da se ponove ovakvi uspesi", zaključio je Radonjić.

BONUS VIDEO Košarkaši Zvezde podigli trofej šampiona Srbije

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Komentari

Vaš komentar