Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Dejan Radonjić, trener Crvene zvezde, nakon pobede nad čačanskim Borcem sa 83:63 objasnio je kakva je situacija sa Džonijem O'Brajantom, koji je bio suspendovan zbog nediscipline, ali je igrao na Kupu Radivoja Koraća za crveno-bele.

„Od Kupa nije bio sa nama. To su interne stvari u klubu koje treba da se rešavaju. On je dao značajan doprinos osvajanju Kupa, sada su okolnosti kakve jesu i to je to“, poručio je Radonjić.

PROČITAJTE JOŠ

Osvrnuo se i na zdravstveno stanje košarkaša i probleme sa koronavirusom.

„Imamo igrače s koronom, oni se osećaju bolje, ali je jako teško reći kada će oni da se priključe ekipi. Pogotovo jer izlaze iz testova koji su negativni. Već u petak nas čeka Evroliga sa Zenitom, zato se nadam da na taj meč nećemo izaći sa još kraćom rotacijom, odnosno da ovaj meč večeras neće ostaviti posledice. Uvek je teško igrati Evroligu, a još teže u ovako kratkoj rotaciji.“

Radonjić je objasnio zbog čega je bilo veoma važno upisati trijumf protiv Borca.

„Posle odrađenog Kupa bilo je važno da uđemo što bolje u meč. Pogotovo jer smo imali još kraću rotaciju. Uspeli smo u drugom delu utakmice da podignemo nivo i napravimo razliku da bismo došli do jako važne pobede“, završio je Radonjić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar