Dejan Radonjić, Foto: Starsport

Dejan Radonjić, trener košarkaša Crvene zvezde, nije krio zadovoljstvo nakon pobede nad Makabijem u okviru 2. kola Evrolige.

PROČITAJTE JOŠ...

Zvezda je protiv tima iz Tel Aviva slavila 75:63, a među najzaslužnijima za trijumf bio je plejmejker Nejt Volters, o kom je Radonjić posebno govorio na konferenciji za medije.

„Ovo je jedna od njegovih najboljih partija u Crvenoj zvezdi, ne samo ove sezone jer je i pre proveo jednu sezonu sa nama. Na početku je bilo problema jer je kasnio na početak priprema, a onda je imao povredu i odsustvovao je nekoliko dana. U poslednjih deset dana radi veoma vredno, svaku utakmicu je sve bolji“, rekao je Radonjić o utakmici svog plejmejkera.

Potom je dodao:

Gledajte Evroligu uz SBB i EON pakete

Utakmice Evrolige mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a moguće je pratiti ih i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta.

PROMO

„Na svakoj utakmici Evrolige mi imamo ogromnu motivaciju, tako je bilo i večeras. Sigurno je i Nejt imao veliku motivaciju i doprineo je puno da pobedimo.“

Potom se Radonjić osvrnuo na period koji je za crveno-belima:

„Iskren da budem, imali smo specifičan period za nama. Ostali smo u Istanbulu bez Holinsa, Dobrić i Davidovac su se vratili posle dužeg vremena i igrali u ABA ligi prethodni meč. Igrali smo veoma dobro večeras, svako pojedinačno. Vajt nije spreman, potrebno mu je još dva meseca da se vrati, ali se nadam da će svi ostali biti brzo u trenažnom procesu“, zaključio je Radonjić.

Bonus video: Dušan Duda Ivković – odlazak legende

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar