Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Košarkaši Crvene zvezde nalaze se u žestokom ritmu utakmica i u utorak od 17 sati gostuju Efesu, u okviru 22. kola Evrolige.

Ekspedicija crveno-belih pravo iz Crne Gore, posle meča sa Mornarom, otputovala je u Istanbul, a u ponedeljak uveče odradiće trening u dvorani „Sinan Erdem“.

Zvezdi će ovo biti treći meč u samo pet dana, posle duela sa Barselonom u petak i nedeljnog okršaja u Baru.

PROČITAJTE JOŠ

„Posle dva teška duela očekuje nas još jedan veliki izazov protiv Efesa, ekipe koja ima kontinuitet, veliki kvalitet i ambicije. Spremićemo se najbolje što možemo u datim okolnostima za zahtevan meč, u kome će nam biti potrebna velika energija i dobra koncentracija“, rekao je Dejan Radonjić, prenosi klupski sajt.

Trener crveno-belih odlično zna odakle im preti najveća opasnot.

„Moramo da odigramo dobro ne samo na bekovima Larkinu i Miciću, koji predvode ekipu, već i protiv Simona, Buboe, Andersona, Danstona, Plajsa, Singltona… To takođe pokazuje kakav kvalitet imaju. Znamo da nas čeka izuzetno težak meč u Istanbulu“.

Ovo će bit 22. duel dva kluba u Evroligi, a košarkaši Zvezde zabeležili su do sada sedam pobeda.

„Teška utakmica je pred nama, imamo malo vremena da se pripremimo za nju, potrošnja je velika, ritam vrlo zahtevan, ali želimo da damo maksimum. Efes je tim sa izuzetno dubokim rosterom, velika opasnost preti ne samo od Larkina i Micića, već i od svih ostalih igrača koji imaju ogroman kvalitet. Moraćemo da odigramo kao tim, čvrsto i najbolje što možemo“, rekao je Džordan Lojd.

Tokom tekuće nedelje Zvezda će odigrati još jednu evroligašku utakmicu, jer će u petak dočekati Asvel u hali „Aleksandar Nikolić“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar