Foto: Eric Espada / Getty images / Profimedia

Sprema se velika promena u NBA šampionatu.

Kevin Durent je izazvao tektonski potres u NBA ligi, pošto je jedan od najboljih igrača ovog takmičenja zatražio odlazak iz Bruklin Netsa.

PROČITAJTE JOŠ...

Kako su prenela oba „insajdera“, Šems Čaranija iz Atletika i Adrijan Vojnarovski iz ESPN-a, Durent je zvanično zatražio predao zahtev za trejd iz ekipe iz Njujorka.

Zasad nije poznato gde će igrati naredne sezone, ali su dva favorita iskočila u prvi plan.

Prva „idealna destinacija“ za Durenta je Majami Hit. Tim iz Floride želi da upari njega i Džimija Batlera, što bi trebalo da bude dovoljno za iskorak i borbu za titulu.

Druga priželjkivana destinacija je Finiks. Sansi su poslednjih godina, pod Krisom Polom doživeli procvat, tu je i Devin Buker…

Takođe, spominje se da bi Durenta mogli da prizovu i u Filadelfiji, gde već igra bivši saigrač iz Netsa i Oklahoma Tandera Džejmsa Harden, mada ne bi trebalo isključiti ni neki „blokbaster“ dogovor tima poput Los Anđeles Lejkersa, koji se takođe nalaze u situaciji da će pokušati na sve načine da stvore tim kadar da se bori za titulu.

Navodno, Netsi zauzvrat žele da dobiju „istorijsku vrednost“ u igračima i pikovima sa drafta, pa nas očekuje krajnje burno leto.

BONUS VIDEO Kuća u kojoj je odrastao Nikola Jokić

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar