Foto: EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Nikola Milutinov zadobio je težu povredu noge u porazu svog Olimpijakosa od Panatinaikosa (85:80) u 15. kolu grčkog prvenstva.

Iako su prve informacije bile takve da je u pitanju istegnuće ligamenata, nakon novih pregleda ustanovljena je ipak teža povreda, nezvanično saznaje Nova.rs.

Dan nakon utakmice Milutinov je obavio dodatne preglede na kojima je zaključeno da je došlo do naprsnuća metatarzalne kosti stopala leve noge, zbog koje bi mogao i na duže da odsustvuje sa terena.

PROČITAJTE JOŠ:

Prve procene su bile da će srpski centar van terena biti oko mesec dana, ali sada će oporavak biti još duži, nove procene kažu oko dva meseca.

Postoji mala verovatnoća da se pauza skrati, ali će za to biti potrebna nova mišljenja lekara… Ovo su, za sada, veoma loše vesti, pogotovo znajući da je sjajni srpski centar bio MVP prošlog kola Evrolige, kada je imao po 20 poena i skokova protiv Makabija.

Milutinov se povredio na veoma bizaran način, pošto su on i Kostas Papanikolau prošli jedan pored drugoga i tom prilikom se zakačili nogama.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar