Foto: Screneshot Instagram badbunnybasket

Pol Džordž je stigao u Srbiju i od tada se ludo zabavlja.

Najpre je iskoristio priliku da se provodi na beogradskim splavovima, a nakon čari noćnog života odlučio je da dan provede – na selu.

PROČITAJTE JOŠ

U pitanju je selo Mramorak, u blizini Pančeva, odakle je poreklom njegova izabranica Danijela Rajić, koju mnogi prepoznaju kao „srpska Kim Kardašijan“.

Na splavu sa njim je bio Bogdan Bogdanović, ali i reper Cvija.

Oni su druženje ovekovečili i zajedničkom fotgrafijom, a navijači Partizana su odmah krenuli sa šaljivim komentarima o Džordžovom dolasku u redove crno-belih. Cvija je ranije u toku dana na aerodromu doćekao i Nikolu Mirotića već viđeno pojačanje PArtizana, pa je i to bio povod za dobru šalu.

Džordž je prethodno sa suprugom bio u jednom klubu gde je mogao da uživa u nekoj vrsti kabarea, a oko njega su đuskale i atraktivne devojke. Ipak, kako su to mnogi primetili u komentarima na klip koji je postao veoma popularan, Džodž se nijednog trenutka nije osvrnuo u pravcu devojke koja je izazovno igrala pokraj njegove glave i tako pokazao i poštovanje prema supruzi, a mnogi su se šalili da nije imao hrabrosti za to.

Pol Džordž i Danijela su dugo u vezi koju su obeležile brojne kontroverze, a ne tako davno su se i venčali i ozvaničili je brakom. Zbog nje je počeo da sluša srpski turbo folk kao i da jede sarmu koju mu je ona lično spremala.

Upoznali su se dok je Danijela bila striptizeta, a navodno odbila je ponudu Pola Džordža da abortira za milion dolara. Posle svega toga su počeli da žive zajedno, nedavno su dobili i treće dete i nazvali su ga Vuk, dok sudeći po fotografijama na Instagramu ljubav cveta i dolazak u Srbiju je još samo jedan dokaz koliko se Amerikanac zaljubio.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar