Pol Džordž
Foto: Tanjug/AP Photo/Ashley Landis)

Pol Džordž, supezvezda NBA lige i as Los Anđeles Klipersa, govorio je o večitim rivalima i onome što ga je oduševilo i uplašilo prilikom posete Srbije.

Čuvena je priča o Džordžu i Danieli Rajić koji su nakon burnog početka (nudio joj milion dolara da abortira) stigli do skladnog braka.

PROČITAJTE JOŠ

Ona je mnogo uticala na njega, pa je jeo sarme, pio balkansko pivo, ali i pratio utakmice koje igraju Crvena zvezda i Partizan.

„Mnogo je zanimljivih stvari u Evroligi. Da li ste nekada videli atmosferu na utakmicama. Moja supruga Danijela je Srpkinja i pokazala mi je neke detalje sa utakmica Crvene zvezde i Partizana. To je neverovatno rivalstvo. Ima svega skandiranja, pevanja, baklji. To je kao droga. Kada sam bio u Srbiji, pitali su me za koga navijam. Tamo je opasno ako te uhvate, a navijaš za protivnički tim. To ide mnogo daleko“, istakao je Džordž.

View this post on Instagram

A post shared by Paul George (@ygtrece)

Ipak, to mu se dopada, pa bi voleo da je tako i u SAD.

„Naravno ne da bude nasilja i bilo šta što vodi ka tome, ali da bude malo zapaljivije. Znam i kada sam igrao za nacionalni tim FIBA takmičenja, kako su navijači iz drugih zemalja navijali za svoje timove sa zastavama. To inspiriše i to je stvarno lep deo igre“, istakao je Džordž.

BONUS VIDEO Jokić tripl-dablom srušio Boston

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare