Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pauzi je konačno došao kraj, košarkaši Partizana prvi su počeli sa treninzima tokom pandemije koronavirusa, nakon ublažavanja mera i smirivanja situacije u Srbiji.

Crno beli su se okupili u Hajd parku, u blizini muzeja „25 maj“, i počeli su sa radom od 9 časova.

Bili su podeljeni u dve grupe, a parket i košarkašku loptu zamenile su im vijače i popularne „medicinke“.

PROČITAJTE JOŠ:

Pored obaveznog zagrevanja i istezanja, podelili su se u dve grupe – jedni su trčali, a drugi su radili vežbe sa vijačama i medicinkama, trening je trebalo da traje od 50 do 60 minuta.

Na treningu je bilo 11 igrača, odnosno svi domaći (Novica Veličković, Rade Zagorac, Nemanja Gordić, Ognjen Jaramaz, Stefan Birčević, Nikola Janković, Uroš Trifunović) pojačani jedinim strancem, Rašonom Tomasom, a tu su bila i trojica mladih nada – Lazar Stefanović, Luka Tarlać i Dušan Tanasković. Trener Andrea Trinkijeri i dalje je u Italiji, gde čeka povratak u Srbiju.

Ispoštovane su sve zdravstvene mere, igrači su se trudili da drže distancu među sobom od dva metra, a nosili su obavezne maske i rukavice.

Rad u drugačijim uslovima na početku je izazov sa kojim će crno-beli morati da se suoče i u najskorije vreme se vrate u takmičarsku formu.

Partizan je bio lider u ABA ligi uoči prekida, kolo pre kraja ligaškog dela. Ujedno se plasirao i u četvrtfinale Evrokupa, ali još nije poznato kada će se i da li će opet igrati ove sezone.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar