Foto: KK Partizan/Dragana Stjepanović

Košarkaši Partizana ovog ponedeljka i zvanično počinju pripreme, a prvu proveru pred novu sezonu imaće 1. septembra na turniru u Opatiji.

„Parni valjak“ pali motore. Samo dan će crno-beli provesti u Beogradu, jer će već u utorak ekipa i stručni štab otputovati na Zlatibor, gde će biti obavljen bazični deo priprema.

PROČITAJTE JOŠ

Prvu test utakmicu, košarkaši Partizana imaće na turniru koji se održava u Opatiji od 1. do 3. septembra. Osim crno-belih, učešće će uzeti i ekipe Pezara, Cedevita Olimpije i Cibone.

Partizan će 7. septembra otići u Kragujevcu i odigrati humanitarnu utakmicu protiv domaće ekipe Radničkog, dok je za 11. i 12. septembar zakazan turnir u Istanbulu.

Rivali ekipe Željka Obradovića u Turskoj biće domaći Fenerbahče, Uniks i Monako, sa kojim će se crno-beli sastati u polufinalu.

Za 16. septembar planiran je duel sa prvakom Evrope, Efesom, i taj meč u Beogradu ujedno će biti i zvaničan oproštaj kapitena Novice Veličkovića od aktivnog igranja košarke.

Dan kasnije, crno-beli će otputovati u Atinu, na „Janakopulos kup“, na kojem će igrati i domaći Panatinaikos, Efes i Makabi iz Tel Aviva.

BONUS VIDEO: „A sad adio“ i suze Dejana Savića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar