Željko Obradović i trifunović
Foto: Zadar/Zvonko Kucelin

Željko Obradović, trener košarkaša Partizana, rekao je da će njegov tim protiv Cibone pokušati da odigra najbolje što može.

PROČITAJTE JOŠ

Crno-beli u petak od 19 sati u KC “Dražen Petrović” u Zagrebu igraju protiv Cibone u četvrtom kolu ABA lige, a klasik regiona obe ekipe dočekuju sa tri pobedi.

“U tri kola smo neporaženi i Cibona i mi. Ono što smo imali priliku da vidimo i tokom pripremnog turnira u Opatiji, na utakmici protiv Cibone, je da je to veoma mlada ekipa koja igra agresivnu košarku i koja je u prva tri kola pokazala kvalitet koji ima. Spremamo se i probaćemo da odigramo najbolje što možemo imajući u vidu i tu pripremnu utakmicu koju smo igrali protiv njih na turniru u Opatiji“, rekao je Obradović za klupski sajt.

Pohvalio je i rad Vladimira Jovanovića, srpskog stratega na klupi zagrebačkog tima.

„Vidi se da imaju izuzetno dobru hemiju u timu, vidi se da u svakom trenutku znaju šta hoće. Naravno, to je zasluga i njihovog trenera i svih tih mladih igrača koji igraju sa velikom željom, a na nama je da se kroz još dva treninga pripremimo i odigramo najbolju moguću utakmicu”, istakao je Obradović.

Bek Partizana Uroš Trifunović očekuje tešku utakmicu u Zagrebu, ali veruje u pobedu crno-belih.

„Cibona je vrlo mlada ekipa, čak su malo mlađi i od nas. Očekuje nas veoma zahtevna utakmica na obe strane terena, kako u napadu, tako i u odbrani. Tokom predsezone smo igrali protiv i izgubili. Ipak, od tada do danas smo mnogo porasli kao ekipa, iako se još uvek uigravamo. Cibona ima skor 3:0 i definitivno je ekipa koja može da pobedi bilo koga u ABA ligi, ali mi u Zagrebu idemo na pobedu”, poručio je Trifunović.

BONUS VIDEO Željko Obradović o svom kumu Dušanu Ivkoviću

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

 

Komentari

Svi komentari (0)