Pablo Laso
Pablo Laso; Foto: Euroleague Youtube Screenshot

Kakva scena na konferenciji za medije.

Trener Real Madrida bio je izuzetno raspoložen nakon što je Real Madrid uspeo da savlada Barselonu i da se plasira u finale Evrolige.

Još jednom će Real Madrid pokušati da osvoji trofej u Beogradu, kao i četiri godine ranije, a Laso je bio veoma zadovoljan nakon susreta.

Real je uspeo da izbaci prvoplasirani tim nakon ligaškog dela, a „kraljevski klub“ je uspeo da se vrati i nakon što su imali 11 poena zaostatka.

Uz to se Najdžel Vilijams-Gos povredio u 52. sekundi susreta.

„Nije lako kada se tako nešto dogodi, morate da reagujete. Kozer, Abalde, Rodrigez, Hanga, svi oni su kreirali igru, tražili najbolje lopte. Fabijen nam je doneo možda i najvažnije poene kada je dao trojku, pa ukrao loptu za seriju 5:0, bili su to važni koševi za nas, znali smo da on može da se pokaže kada je najpotrebnije“, poručio je Laso.

Fabijen Kozer je bio MVP Fajnal fora koji je pre četiri godine igrao u Beogradu, a sada je imao presudno seriju od 5:0 kojom je doneo pobedu Realu.

„Kozer ima dobar odnos sa ovim gradom, dobro je odigrao. Svetujem mu da kupi kuću ovde, kada mu već tako dobro ide“, našalio se Pablo, zatim je dobio i pitanje da li bi i sam kupio kuću u Beogradu.

„Ne znam, pitaću svoju suprugu. Recimo to tako“, rekao uz ogroman osmeh Laso.

BONUS VIDEO Oporavili se od šoka: Navijači Olimpijakosa pevaju u transu, a igraju Real i Barsa

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar