Foto: Starsport

Okupila se slavna generacija crno-belih

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović je na svečanosti povodom 30 godina od osvajanja titule u Istanbulu istakao da bi bilo lepo da Željko Obradović sa istim klubom podigne i deseti trofej u Evroligi.

PROČITAJTE JOŠ:

„Razmišljao sam da li čitam govor ili da pričam iz glave, ali nisam hteo da pogrešim pred svim ovim legendama. Nema prošlosti bez budućnosti, ni obrnuto. Da nije bilo vas, ovo bi bila bleda slika. Klub danas živi zbog svega toga i ponovo smo svi tu, na čelu sa Željkom. Nama je ovih 30 godina titula bila i štit i kišobran i suncobran. Na neki način je zaštitila klub. Vezivno tkivo svega je i Obradović, ovde je osvojio svoju prvu titulu i voleo bih da ovde u skorije vreme zaokruži desetu evropsku titulu“, istakao je Mijailović.

Osvrnuo se i na trenutno stanje u klubu, a pomenuo je i kome su namenjena sredstav iz crno bele fondacije „Dobro pamtim sve“.

„Mi se sad borimo za trofeje, imali smo niz loših situacija sa koronom, sada je došao trenutak da igramo dobro i imamo priliku da vratimo trofeje u vitrine. Pozivam sve da budu uz ove ljude. Sredstva sa ove donatorske večeri biće uplaćena u crno-belu fondaciju. Predložiću da deo bude uplaćen deci koja su izgubila roditelje u rudniku Resavica, a drugi deo svima onima koji su prošli kroz klub, a imaju probleme. Vidimo se opet da slavimo trofeje“, zaključio je Mijailović.

Podsetimo, svečanosti su prisustvovale mnogobrojne legende poput Predraga Danilovića, Željka Rebrače, Slaviše Koprivice…

BONUS VIDEO Košarkaši i navijači Partizana slave pobedu nad Andorom i prolaz u Top 16 fazu Evrokupa

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar