foto: Marko Djokovic/Starsport.rs ©
foto: Marko Djokovic/Starsport.rs ©

Modernizacija u režiji crno-belih

Košarkaški klub Partizan napravio je digitalnu aplikaciju preko koje će navijači moći da prave sve aktuelnosti vezane za klub.

PROČITAJTE JOŠ:

Preko nje će moći da se prate rezultati, informacije za predstojeće mečeve, a navijači će imati i pristup klupskoj prodavnici. Uskoro bi trebalo da se pojave i NFT i kripto tokeni crno-belih.

Na pomenutoj aplikaciji navijači crno-belih moći će i da odlučuju o različitim pitanjima kao što su dizajn opreme, lokacija mečeva tokom letnjih priprema, grbu kluba i ostalim stvarima blisko povezanim sa klubom.

Uz to postoji opcija navijačkog ćaskanja, kao i navijačkih igara gde će crno-bele pristalice prognozirati predstojeće mečeve. Iz Partizana su spremili i poene za lojalnost, koji se kasnije mogu pretvoriti u nagrade.

Pored aplikacije, Partizan je pokrenuo i svoj Esports tim.

„Sa ogromnim ponosom, oficijalno vas obaveštavamo da je Partizanova porodica bogatija za Esports sekciju.

Naš primarni cilj biće izgradnja svetle budućnosti i nove generacije grobarstva, poštujući istoriju i brend koji KK Partizan nosi sa sobom“, stajalo je u objavi na društvenim mrežama.

Takođe, objavljeno je da je Partizan osnovao i svoj tim u basketu 3×3, koji je sve popularniji kao sport u poslednjih nekoliko godina u Srbiji.

BONUS VIDEO Vujošević: Vučić je rešio da uništi Partizan

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar