Foto: EPA-EFE/RHONA WISE

Ne ide Los Anđeles Lejkersima, ne uspevaju da uhvate ritam, pred novogodišnje praznike gotovo je nezamislivo da će se umešati u borbu za titulu, a nagomilani problemi naterali su čelnike kluba iz "grada anđela" da povuku očajnički potez.

Tako je Ajzea Tomas, po mnogima bivši košarkaš koji je nastupao u filijali Denver Nagetsa u prethodnom periodu, dobio priliku da se, na osnovu 42 poena u dresu Grand Rapid Folsa, vrati u najjaču ligu na svetu.

PROČITAJTE JOŠ...

On je sa Lejkersima potpisao desetodnevni ugovor, a postoji mogućnost da saradnja bude nastavljena ukoliko pokaže bar deo onoga što je imao u nekim prošlim vremenima.

Podsećamo, Tomas je status NBA zvezde stekao u dresu Boston Seltiksa, ali po odlasku iz Masačusetsa nije uspeo da pokaže ni deo kvaliteta.

Karijeru je započeo u Sakramento Kingsima 2011. godine, potom je 2014. igrao za Finiks, godinu dana je iz Sansa otišao u Seltikse gde je eksplodirao.

Usledio je odlazak u Klivlend Kavalirse, gde je započeo strmoglav pad, pa je nastupao za Lejkerse, Vašington Vizardse, Nju Orleans Pelikanse, za koje je u apriilu 2021. godine potpisao desetodnevni ugovor, a u Grand Rapid je stigao 13. decembra, i za samo jednu utakmicu dobio poziv Lejkersa.

Videćemo da li će u njima i ostati, ili je tu samo da ublaži probleme sa kojima se ekipa susreće zbog koronavirusa. U takozvanom „protokolu“ su Tejlen Horton-Taker, Malik Monk, Dvajt Hauard, kao i Rasel Vestbruk.

Lejkersi su trenutno šesti na tabeli sa skorom od 16 pobeda i 13 poraza, uz igru koja je daleko od tima koji pretenduje za iole ozbiljniji plasman od pukog nastupa u doigravanju.

BONUS VIDEO Neverovatan koš Nikole Kalinića

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar