Foto: Marko Đoković/Starsport

Crno-beli igraju još jednu važnu utakmicu za doigravanje.

Košarkaši Partizana će u hali „Aleksandar Nikolić“ dočekati ekipu francuskog Metropolitansa, u sredu od 20.30, u 15. kolu A grupe Evrokupa.

PROČITAJTE JOŠ

Kako se navodi na klupskom sajtu, ulazi u dvoranu će biti otvoreni dva sata ranije.

„Posle dobre igre i pobede protiv Budućnosti u Podgorici nadamo se da to možemo da ponovimo. Igramo protiv tima koji igra izvanredno, koji je i u prvoj utakmici protiv nas pokazao kvalitet, kao što i pokazuje u Evrokupu i francuskom prvenstvu“, rekao je Željko Obradović, trener crno-belih.

U prvom ovosezonskom duelu, Partizan je nošen podrškom navijača u Parizu slavio sa 89:82.

„Očekujemo izuzetno tešku utakmicu, a ono što bih zaista voleo je da navijači ponovo dođu i podrže nas da napravimo što bolji rezultat i u Evrokupu“, dodao je legendarni stručnjak.

Kapiten crno-belih Rade Zagorac istakao je da su utakmice protiv Budućnosti i Metropolitansa veoma važne po pitanju zauzimanja kvalitetne pozicije pred doigravanje.

„Tom pobedom i ukoliko ne bude iznenađenja u mečevima gde smo favoriti, obezbedili bismo drugo mesto i prednost dpomaćeg trena na startu plej-ofa. Pođednako je i odgovornost na navijačima da dođu i napune halu i da zajedničkim snagama dođemo do pobede u utakmici koja u ovom trenutku, diskutabilno, može da bude utakmica sezone“, istakao je Zagorac.

BONUS VIDEO Kakav je Željko Obradović u kancelariji i zašto mu nema ravnog u odnosu s igračima

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar