Lep gest kluba i navijača Partizana

Partizan je useo da pobedi Efes u beogradskoj „Areni“ rezultatom 82:79, a atmosfera koju su napravili navijači opet je bila za svaku pohvalu.

PROČITAJTE JOŠ:

Utakmice crno-belih u Evroligi najposećenije su ove sezone, a i protiv Efesa hala je bila „puna kao čep“.

Pred početak utakmice održan je i minut ćutanja zbog smrti Siniše Mihajlovića, a navijači su mu posvetili i transparent. Odata je počast i Harisu Brkiću koji je pre 22 godine ubijen ispred Pionira, a njegovo ubistvo do dan-danas je ostalo misterija.

Željko Obradović se sa ponosom seća Brkića, a navijače je pohvalio zbog atmosfere koju su napravili.

„Što se tiče Harisa Brkića, on je doveden kada sam ja bio trener i to je bilo dete koje je volelo košarku, a upoznali smo se na kampu na Zlatiboru. Bio je veliki talenat koji je tragično završio. Mogao je da postane veliki igrač. Kada smo već kod toga, moram da se zahvalim Partizanu i svim ljudima koji su bili tu u hali, jer je bilo prelepo na minutu ćutanja za Sinišu MIhajlovića. To je primer ponašanja navijača Partizana. Navijanje je bilo fantastično. Kada sam bio predstavljen na konferenciji za štampu rekao sam da su navijači Partizana jedinstveni i voleo bih da pomognu timu i da nas bodre, da nema razloga da nikoga vređaju i prozivaju. Molim ih i ovog puta, mi smo svi ovde u istom timu, za isti cilj, u teškim i lepšim trenucima uvek svi zajedno. Naravno, sezona je duga, ali ako mi ne pomažemo to nikako ne valja. Molba navijačima, bodrite tim, ostavite sve drugo sa strane“, rekao je Obradović na konferenciji za medije.

BONUS VIDEO Ludo slavlje navijača i košarkaša Partizana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare