Foto: Instagram/nikolajokicofficial

Oslonac Nikole Jokića tokom svih ovih godina, pogotovo u Sjedinjenim Američkim Državama, jeste supruga Natalija Maćešić. Njih dvoje brižljivo čuvaju intimu, pa se o njihovoj vezi, kasnije i braku zna baš malo.

Njih dvoje su na „ludi kamen“ stupili krajem 2020. godine u rodnom gradu Somboru u hramu Srpske pravoslavne crkve.

PROČITAJTE JOŠ

Bio je prisutan veliki broj radnika obezbeđnja i samo odabrane zvanice su mogle da prisustvuju, a ljudi koji su bili na venčanju dobili su instrukcije da ne objavljuju fotografije sa ovog događaja.

Njih dvoje su srednjoškolsku romansu godine krunisali brakom posle krajem 2020. godine. I Natalija je otišla u Denver i u međuvremenu je završila Univerzitet u Koloradu.

Njih dvoje su se zabavljali i godinama pre odlaska u SAD, gde su počeli i da žive zajedno.

„Išao sam u srednju ekonomsku školu a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju na “Seminole State Collegeu”. I bukvalno dva meseca pošto smo počeli da se zabavljamo ona je otputovala“, ispričao je košarkaš svojevremeno.

Foto:Printscreen/Facebook/Natalija Maćešić

Nedavno je otkriveno i kako je propao Jokiću transfer u Barselonu iz Mege.

Jokić je sa Megom igrao protiv Cedevite u ABA ligi, a na tribinama su bili skauti Barselone sa spremljenim ugovorom na pet godina. Ipak, tada je srpski centar odigrao jedan od najgorih mečeva u dresu Mege.

„Deki (Dejan Milojević) je hteo da me ubije. Ne znam, desi se takav dan, malo te neće, a malo i nećeš pa onda bude katastrofa“, rekao je Jokić u dokumentarnoj seriji „Čovek koji pravi razliku“, koja je posvećena Mišku Ražnatoviću, košarkaškom menadžeru..

Ubrzo se nadovezao i sadašnji trener Milojević.

„Pretpostavljam da je tako loše odigrao zbog odlaska devojke u Ameriku. Bio je emotivno prazan, njega je to dosta pogodilo. Odlazak devojke u Ameriku ga je poremetio.“

Natalija je sa Nikolom i braćom putovala i na Svetsko prvenstvo u Kini 2019. godine, a dve godine ranije je objavljeno i da svi zajedno žive u stanu u Denveru.

„Tri brata žive zajedno, tu je i Nikolina devojka, u trosobnom stanu. Stavili su i jedan mali obruč u predsoblje“, objasnio je 2017. godine novinar „Sports Ilustrejteda“ Li Dženkins.

Srpski centar pojasnio je tada i kako izgleda njihova svakodnevica.

„Zapravo nam je… Malo je mali za nas. Ali, i dalje igramo jedan na jedan, jurišamo, psujemo“, rekao je Nikola tada.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar