Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Miodrag Ražnatović, čuveni agent, uspešno je trasirao put Nikole Jokića do MVP titule, uz jedan trik.

PROČITAJTE JOŠ

Poznato je koliko vešto Ražnatović koristi Tviter, a svojevremeno je na Fakultetu za sport Univerziteta Nikola Tesla govorio o tome kako je namamio Denver da „kapariše“ Jokića na draftu.

Te 2017, održao je predavanje na temu „izazovi u karijeri vrhunskog sportiste“, ispriičao je brojne anegdote, posebno je bila upečatljiva ona o Jokiću.

„Tviter mi je mnogo puta pomogao da napravim ono što sam želeo. Najkonkretniji primer je možda situacija oko Jokićevog izlaska na draft. Želeo sam da izađe na draft samo u slučaju da imam garancije nekog kluba da će sigurno biti draftovan. On je bio interesantan mnogim klubovima, ali kako se približavao istek roka za povlačanje prijava za draft, nisam dobijao potvrdu nijednog kluba“, naveo je Ražnatović.

To je bilo dovoljno za ideju da se društvena mreža iskoristi.

„Nikako nisam želeo da rizikujem, poslednjeg dana pre isteka roka spremio sam pismo o njegovom povlačenju sa drafta, ali ga nisam poslao, već sam prvo pustio u tvit u kome sam najavio da neće izaći na draft da bih video reakcije. Nastala je opšta panika da to ne radimo, ali ja sam ostao tvrd u stavu. Ipak, Denver je dao garanciju da će ga draftovati sa 41. mesta i moje pismo o povlačenju nikada nije poslato“, rekao je Ražnatović, a navodi portal najstudent.com.

Sada je obeležio i Jokićevu MVP titulu.

„Dug je put do svetskog broja jedan, ali ti si ga prešao sa lakoćom“, naveo je Ražnatović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar