Foto: youtube.com

Nikola Jokić preuzeo je odgovornost za poraz od Lejkersa (93:89), iako je meč završio sa 32 poena, devet skokova i pet asistencija.

„Teška utakmica, dosta promašaja, mali broj poena. Ne znam kada smo zadnji put dali 89 poena, prvo ja, dobro su me čuvali. Imaju dobre defanzivce, promašio sam par zicera koje treba da dam. Nismo skočili u odbrani, vratila se lopta Takeru i dao je koš. Imamo dobar tim i nije sramota izgubiti od ekipe kakvi su Lejkersi. Nismo igrali dobro, imali su nekoliko poena iz kontranapada. To je bio veliki deo njihove igre. Dolaze nam Niksi koji se nalaze u sjajnoj formi.“

PROČITAJTE JOŠ

Osvrnuo se i na povredu Pi Džej Dozijera koji je treći igrač Denvera koji se povredio u poslednjih 10 dana nakon Vila Bartona i Montea Morisa.

„Nisam mogao da verujem, prosto je pao, imao sam dobar ugao da vidim. Samo je stao, nije izgledalo kao da je nešto ozbiljno. Mi gubimo igrače, ali tako je – kako je. Samo tim koji ostaje najstabilniji tokom čitave sezone će osvojiti sve“, jasan je Jokić.

Srpski centar imao je direktne duele sa Markom Gasolom koji je odlično čuvao prvu zvezdu Nagetsa.

„Mislim da smo svi zaboravili ko je Mark Gasol, osvojio je nagradu za najboljeg defanzivca lige dva puta. Uradili su dobar posao, igrali su hrabro iako su promašili nekoliko šuteva. Pozdrav svima, bilo mi je zadovoljstvo kao i uvek“, završio je Jokić obraćanje medijima posle meča sa Lejkersima.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare