Tanjug: Foto/AP Photo/Brynn Anderson)

Košarkaši Oklahome izgubili su od Finiksa sa 123:120, akter je bio i naš talenat Aleksej Pokuševski. Inače, iz Denvera stižu loše vesti kada je u pitanju igrački kadar.

PROČITAJTE JOŠ

Mladi Novosađanin je ovaj put na parketu proveo nešto skromnijih 10 minuta, što je bilo dovoljno za četiri poena uz dve asistencije i šut 2/4 iz igre.

Bejzli je bio lider Tandera sa 19 poena i 9 skokova, Buker je predvodio Sanse sa 32 poena a mala razlika plod je spuštanja garda u poslednjoj deonici.

Imao je Finiks i +18, na kraju je samo spustio razliku protiv jedne od najslabijih ekipa lige.

Inače, Pokuševski je doživeo i povredu, zbog problema sa kolenom je malo vremena proveo na parketu, još nije poznato da li će i koliko morati da pauzira.

Dalas je neprijatno iznenadio svoje navijače protiv Sakramenta, iako je Dončić bio strelac 30 poena uz po šest skokova i asistencija.

Hild je bio najjači adut Kingsa sa 27 poena, Begli je dodao 23, a Bobanu Marjanoviću je 12 minuta bilo dovoljno za osam poena i sedam skokova.

Nemanja Bjelica nije ni igrao u novoj pobedi Majamija, protiv Šarlota, čemu je najveći doprinos imao Adebajo sa 20 poena, 10 asistencija i sedam skokova.

Lebron Džejms nije mogao da doprinese trijumfalno Lejkersima kao „sveži“ povratnik posle povrede, Toronto je slavio monstruoznom partijom Siakama, koji je ubacio 39 poena uz 13 skokova.

Louri je imao 37 poena uz 11 skokova, a Kuzma je bio najefikasniji igrač Lejkersa sa 24 poena, Džejms je imao 19 uz sedam skokova i šest asistencija.

Produžetak je viđen u trijumfu Filadelfije nad Sparsima, Embid je nosio igru Siksersa sa 34 poena i 12 skokova, malo je nedostajalo da njegov tim prokocka dvocifrenu prednost u trileru.

Inače, poslednje vesti iz Denvera nisu dobre kada je u pitanju igrački kadar, Monte Moris i Vil Barton još će odsustvovati zbog povrede tetive, nije izvesno kada će se vratiti. Takođe, pod znakom pitanja za naredne mečeve je Zik Nadžii, pa će Denver i dalje imati skraćenu rotaciju.

Već u narednom meču, upravo Lejkersi čekaju Denver, u noći između ponedeljka i utorka u 4.00 po našem vremenu.

 

Nedelja

Milvoki – Bruklin 117:114

Boston – Portland 119:129

Šarlot – Majami 111:121

Dalas – Sakramento 99:111

Hjuston – Njujork 97:122

Oklahoma – Finiks 120:123

San Antonio – Filadelfija 107:107, p. p. 111:113

Los Anđeles Lejkers – Toronto 114:121

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar