Foto: Printscreen Twitter

Srpski košarkaš Nikola Jokić bio je nezadovoljan i trećom četvrtinom, ali i načinom na koji su on i njegov tim odigrali odbranu u poslednjem napadu dramatične utakmice sa Sakramento Kingsima.

„Kraljevi“ su posle produžetka pobedili Denver sa 124:122, a poslednji koš je iz „odbojke“ ubacio Badi Hild uz zvuk sirene, nakon što je Jokić izgubio loptu u situaciji kada su Nagetsi imali napad za pobedu.

PROČITAJTE JOŠ:

U kontri je Harison Barns izblokiran na zakucavanju, pre pogotka Hilda, ali je meč u korist Nagetsa mogao biti rešen i ranije. Vil Barton je na 13 sekundi pre kraja zaustavljen u prodoru kada je njegov tim imao dva poena prednosti 122:120.

„Odigrali smo dobro prvo poluvreme i mislili smo da će biti lako. Ali oni su izašli u drugom poluvremenu veoma agresivno, sa mnogo energije. Trčali su mnogo, svejedno da li su pogađali ili promašivali. Podigli su tempo meča i mi tome nismo isparirali. Delom smo to uradili u četvrtoj četvrtini, ali je treća četvrtina bila problem“, rekao je Jokić.

Posle rampe Foksa Bartonu, Barns je istrčao kontru i položio loptu u obruč za izjednačenje. Prethodno, tokom treće četvrtine o kojoj priča Jokić, Denver je ispustio šest poena prednosti i završio je deonicu sa pet poena u minusu 89:84.

„Oni su bili u zoni, mi smo probali da izvedemo akciju, Barns je bio na mom dodavanju i ‘iščačkao’ je tu loptu, ispala je dobra blokada, ali se nismo vratili u odbranu kao tim i Badi Hild je pogodio brzi putbek“, rekao je Jokić.

Srpski centar je završio meč tripl-dablom sa 29 poena, 15 skokova i 14 asistencija, dok je na drugoj strani Nemanja Bjelica imao deset poena, četiri skoka i dve asistencije.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar