Foto: Tanjug/

Nikola Jokić i njegovi Denver Nagetsi ovog vikenda igraju veliki NBA derbi. U nedelju pred svojim navijačima dočekuju Bruklin Netse za koje igraju Džejms Harden i Kajri Irving i očekuje se pravi spektakl.

Jokić iza sebe ima briljantan mesec u kojem je izabran za najboljeg igrača Zapadne konferencije, a Denver je u tom periodu igrao u odličnoj formi. Nagetsi su se vratili u borbu za jedno od prva četiri mesta na Zapadu.

PROČITAJTE JOŠ

Bruklin je šesti na Istoku, ali je razlika u odnosu na prvoplasirani Majami samo tri pobede, pa je svaki meč važan u borbi za što bolji plasman. Problem tima iz Njujorka je izuzetno loša forma pošto se nalaze u nizu od šest poraza, a oseća se izostanak Kevina Durenta.

Ovaj meč se igra u nedelju od 19.30 po našem vremenu, pa će brojni fanovi Nikole Jokića moći da uživaju u velikom okršaju zahvaljujući inicijativi „NBA Saturdays and NBA Sundays presented by NBA 2K22“ koji NBA poklonicima u Evropi omogućava da u direktnom prenosu uživaju u mečevima najjače košarkaške lige na svetu u najboljim televizijskim terminima.

Pre toga, u subotu nas očekuje još jedan uzbudljiv duel.

Najveće iznenađenje dosadašnjeg toka sezone i ekipa koju navijači smatraju najatraktivnijom za gledanje, Memfis Grizslisi gostuju na Floridi ekipi Orlando Medžika.

Dža Morant ove sezone spektakularno zakucava i predvodi superbrzu igru Memfisa koji je trenutno treći u Zapadnoj konferenciji.

Orlando je u ovom trenutku najlošiji tim lige sa samo 12 pobeda, ali  usvojim redovima ima jednog od najboljih rukija sezone, Nemca Franxa Vagnera.

Taj meč je na programu u subotu od 23.00.

BONUS VIDEO Navijači Crvene zvezde vređali Sašu Obradovića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar